Veegmachine Hako Sweepmaster D 1200 RH, Diesel, hersteld

Sweepmaster D 1200 RH -8 Veegmachine Hako Sweepmaster D 1200 RH, Diesel, hersteld
Sweepmaster D 1200 RH -8 Veegmachine Hako Sweepmaster D 1200 RH, Diesel, hersteldSweepmaster D 1200 RH -8 Veegmachine Hako Sweepmaster D 1200 RH, Diesel, hersteldSweepmaster D 1200 RH -8 Veegmachine Hako Sweepmaster D 1200 RH, Diesel, hersteldSweepmaster D 1200 RH -8 Veegmachine Hako Sweepmaster D 1200 RH, Diesel, hersteld€ 0,00 exclusief BTW
€ 0,00 inclusief BTW

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht - Voorraad: 1

Aangeboden wordt een in goede en herstelde opzit veegzuigmachine Hako Jonas Sweepmaster D 1200 RH met 525 afgelezen werkuren.

Deze goed werkende opzit veegzuigmachine van Hako wordt aangedrwven van een Diesel motor met een vermogen van 9.8 kW / 13.3 PK.

Deze Hako Sweepmaster B 1200 RH is de ideale machine voor het economisch en snel stofvrij vegen van parkeergarages, magazijnen, productiehallen als ook buiten- terreinen. 

Het aangeboden toestel is bouwjaar 2008 en afkomstig van de 1. Eigenaar in Duitsland waar de veegmachine ook altijd door de Hako Service onderhouden worden is.  

De veegmachine heeft een veegbreedte van 115 cm incl. 1 zijborstel. De theoretische veegprestatie van deze uitvoering is 10.300 m2/uur. 

De veegunit is voorzien van een nieuwe  hoofdborstel, nieuwe zijborstel, nieuwe rubberen afstrijkers.  

Let op ! Voor de aflevering moeten wij weten wat voor vuil of stof op de vloer ligt. De nieuwe zwarte borstels die nu opgebouwd zijn, zijn goed voor iedere dag vegen.
Bij landbouwbedrijven B.V. aardappels, groente waar fijne stof op de grond ligt bouwen wij nieuwe borstels voor fijnstof onder de machine. Daardoor is minder stof bij het vegen en met de nieuwe stoffilter krijgt u een bewezen goed resultaat.  Een schoonmaakmachine moet op de werkplek zijn afgesteld, er hoort meer bij dan afwassen, poetsen en een wat verf. 

De vuilvergaarbak heeft een inhoud van  130 L en wordt d.m.v. de hydraulische hooglosser  tot een hoogte van 142 cm gelost.  Dus ledigen in een vuilcontainer is geen probleem. 

In het achterste gedeelte is een nieuwe stoffilter met een oppervlakte van 5 m2 ingebouwd. Deze wordt d.m.v. de elektrische filterschudder schoon gemaakt.  

Het toestel is in onze eigen werkplaats volledig met originele Hako onderdelen hersteld worden.
Beschadigde onderdelen zijn hersteld of direct door nieuwe originele Hako onderdelen vervangen worden.

Een korte overzicht van de belangrijkste dingen:
  • motor beurt is 2 uur geleden gemaakt worden
  • Luchtfilter en voorfilter nieuw
  • Hydraulische olie nazien en op peil brengen
  • hoofd veegborstelwals, nieuw
  • zijborstel, nieuw
  • afstrijkrubbers van de machine, nieuw ook de ruiber van de vuilklep onder de machine
  • nieuwe filtercasette 5 m2
Verder is op de foto’s de staat van de machine te zien en u bent van harte uitgenodigd om ons een bezoek te brengen om de machine te proberen. 

Een persoonlijk bezoek zegt meer dan veel foto´s.  

Wij hebben ook de passende Schrobzuigmachine van Hako, Gansow, Nilfisk, Budget Clean, KlinMak, Eurosteam etc. op voorraad.    

HJR Retail Group BV heeft een Cash & Carry Cleanstore in Nederweert waar altijd een ruim aanbod aan jonge gebruikte reinigingsmachines, Taski, Hako, Cleanfix, Fimap, Karcher, Tennant, Nifisk etc. ook gebruikte stofzuigers, mopwagens, reinigingswagens, reinigingsmiddelen, consumentengoederen te vinden is.

Bekijk onze andere advertenties met nieuwe en gebruikte machines.

HJR Retail Group B.V.
for a clean environment
Pannenweg 209
6031 RK Nederweert
Nederland

Onze prijzen zijn excl. BTW !

Voor meer informatie mailen of bellen via ons mobiel Nummer (+31) 06 10171357 ook in het weekend bereikbaar. 

Verkoop in Belgie via ons kantoor in B-3640 Kinrooi. GSM Belgie (+32) 0470087927 vaker proberen omdat wij ook service en onderhoud in Belgie doen.  

Wij leveren ook nieuwe borstels, padhouders, zuigrubbers, zuigmotoren, onderdelen etc. direct af fabriek in Duitsland. Onze merken zijn Stolzenberg, Hako, Karcher, Nilfisk, Alto, Tennant, Cleanfix, Klinmak, Budget Clean, Eurosteam, Columbus, Gansow, IPC, Dibo, RCM, Dulevo, Eureka enz.