Webshop » Gebruikte Machines » Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, 390 uur, volledig gereviseerd

Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, 390 uur, volledig gereviseerd

Sweepmaster 1200 RH - 10 Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, 390 uur, volledig gereviseerd
Sweepmaster 1200 RH - 10 Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, 390 uur, volledig gereviseerdSweepmaster 1200 RH - 10 Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, 390 uur, volledig gereviseerdSweepmaster 1200 RH - 10 Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, 390 uur, volledig gereviseerdSweepmaster 1200 RH - 10 Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, 390 uur, volledig gereviseerd€ 0,00 exclusief BTW
€ 0,00 inclusief BTW

Uitverkocht

Aangeboden wordt een in zeer goede en volledig gereviseerde opzit veegzuigmachine Hako Jonas Sweepmaster B 1200 RH met 390 afgelezen werkuren.

Zoals te zien is, is dit toestel juist volledig hersteld worden. 

Deze Hako Sweepmaster B 1200 RH is de ideale machine voor het economisch en snel stofvrij vegen van parkeergarage, magazijn, productiehallen als ook buiten- terreinen. 

Het aangeboden toestel is bouwjaar 2013.

De veegmachine heeft een veegbreedte van 147 cm incl.  2 zijborstels. De theoretische veegprestatie van deze uitvoering is 9.200 m2/uur.  
De linker zijborstel is een zeer dure optie die uitsluitend via de fabriek aangeboden wordt. Deze borstel wordt met een schakelaar op het dashboard in en uitgeschakeld.

Onder andere zijn ook de volgende dingen vernieuwd worden
nieuwe hoofdborstel (PPN zwart)
nieuwe zijborstels (PPN zwart)
nieuwe stoffilter boven in de vuilvergaarbak
vernieuwen van de afstrijkrubbers voor een goede veegprestatie
nieuw Aquamatic Vulsystem met Jerry can

De vuilvergaarbak heeft een inhoud van  130 L en wordt d.m.v. de hydraulische hooglosser  tot een hoogte van 142 cm gelost.  Dus ledigen in een vuilcontainer is geen probleem. 

In het achterste gedeelte is een nieuwe stoffilter met een oppervlakte van 5 m2 ingebouwd. Deze wordt d.m.v. de elektrische filterschudder schoon gemaakt.  

De 24 V batterij aandrijving is voorzien van een sterke Tractie Batterij 24 V 420 AH in een grote Batterijbak. Om het onderhoud ook bij deze natte batterij te doen zijn de cellen voorzien van een automatisch Aquamatic vulsysteem.

De nieuwe bijbehorende jerrycan met slang en snelkoppeling wordt door ons direct meegeleverd.  De passende batterijlader 24 Volt is bij de machine

Omwille van de betrouwbaarheid van de batterij is deze in onze eigen werkplaats aan de speciale batterijladers met diagnose rapporten volledig getest worden.  

Verder is op de foto’s de staat van de machine te zien en u bent van harte uitgenodigd om ons een bezoek te brengen om de machine te proberen. 

Een persoonlijk bezoek zegt meer dan veel foto´s en woorden.   Wij hebben ook de passende Schrobzuigmachine van Hako, Gansow, Nilfisk, Budget Clean, KlinMak, Eurosteam etc. op voorraad.    
HJR Retail Group BV heeft een Cash & Carry Cleanstore in Nederweert waar altijd een ruim aanbod aan jonge gebruikte reinigingsmachines, Taski, Hako, Cleanfix, Fimap, Karcher, Tennant, Nifisk etc. ook gebruikte stofzuigers, mopwagens, reinigingswagens, reinigingsmiddelen, consumentengoederen te vinden is.

Voor meer informatie kunt u mailen  of bellen via ons mobiel nummer (+31) 6 10171357

Via ons mobiel nummer kunt u ook in het weekend bij ons terecht.

HJR Retail Group B.V.
for a clean environment
Pannenweg 209
6031 RK Nederweert
Nederland

Onze prijzen zijn excl. BTW !

Bekijk onze andere advertenties met nieuwe en gebruikte machines.

Onze Hako voorraad op dit moment

2 x opzit schrobzuigmachine Hako Hakomatic B 910 E met en zonder veeginrichting
1 x zware opzitschrobzuigmachine Hako Hakomatic B 1100 (zelfde staat als deze veegmachine !)
1 x NIEUWE opzit Schrobzuigmachine Hako Scrubmaster B 120 R met borstel unit en sproei extractie tool
1 x NIEUWE opzit Schrobzuigmachine  Hako Scrubmaster B 120 R met cilindrische borstels en veegfunctie

Wij leveren ook nieuwe borstels, padhouders, zuigrubbers, zuigmotoren, onderdelen etc. direct af fabriek in Duitsland. Onze merken zijn Stolzenberg, Hako, Karcher, Nilfisk, Alto, Tennant, Cleanfix, Klinmak, Budget Clean, Eurosteam, Columbus, Gansow, IPC, Dibo, RCM, Dulevo, Eureka enz.