Webshop » Heavyrent.nl - Verhuur

Heavyrent.nl - Verhuur zware heftrucks voor korte - lange Termijn, Heftrucktransport


Verhuur van zware heftrucks en reinigingsmachines in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland 

HJR Material Handling B.V. - www.heavyrent.nl
 
De tijd staat niet stil, het bedrijfsleven en de economie ook niet.  Juist daarom gaan wij per 1 Oktober 2019 met onze Verhuur Activiteiten van zware heftrucks, kleine en grote veegmachines, schrobzuigmachines van start. 

Het huren van materieel is sinds lange jaren een bekende, interessante en veel gebruikte oplossing als u het bedrijf financieel niet met de aanschaf van nieuwe machines wilt belasten. 

Huur is een wekelijkse of maandelijkse factuur in u bedrijf, tevens is het onderhoud van de gehuurde machine in de prijs inbegrepen. 

HJR Material Handling B.V. gaat op de wensen van de klant in en beschikt over een kleine verhuurvloot van enkele nieuwe maar speciaal uitgevoerde Heftrucks met onder andere 2 nieuwe Doosan B50X-7 Heftrucks, capaciteit 5 ton met triplexmast tot de nieuwste XXL Heftruck Kalmar DCG 160-12 met een luxe uitrusting en voorzien van een triplexmast met een doorrijhoogte van slechts 313 cm en een laadvermogen van 16 to op 1200 mm. 

Het huren van deze machines is ook met een gecertificeerde machinist met Big Truck Certificaat  voor de huurperiode mogelijk. Verminder daardoor ook het risico van beschadigingen aan de machines, personeelskosten enz.

huurvoorwaarden-kort-hjr-material-handling-nieuw


    Loading...