HJR Machinery Logistics - Exceptional Transport - Warehouse - Distribution

HJR Machinery Logistics  

Exceptional Transport - Warehousing - Logistics 

hjr-machinery-logistics

De nieuwe trekker en dieplader voor speciaal transport in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Italie staat met alle nodige vergunningen voor exceptioneel transport klaar voor zijn werk in Europa
 
 HJR Machine Logistiek kan ook u partner voor transport van machines, projectverhuizingen, bouwmateriaal, landbouw voertuigen en machines, Intern Transport materieel, heftrucks enz. worden.  

hjr-machinery-logistics-nederweert-10

Machines kunnen ook bij HJR Machinery Logistics opgeslagen, hydrauliekslangen controleert en hersteld worden. 

hjr-machinery-logistics-nederweert-55
 
HJR Machinery Logistics beschikt over een nieuwe trekker met een speciale dieplader voorzien van wielkuipen voor lage machines, heftrucks, bouw- en landbouwmachines, breedte transport tot 320 cm en uitschuifbaar om 600 cm.  

hjr-machinery-logistics-nederweert-44

hjr-machinery-logistics-nederweert-52

hjr-machinery-logistics-nederweert-39

Bezoek Galerij

HJR Logistics beschikt ook over een speciale bestelbus en aanhangwagen dieplader combinatie voor het vervoer van diepe en zware reinigingsmachines voor het vervoer in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk

hjr-maschinery-logistics-europe-7

Deze BE combinatie is volledig voor het transport van kleinere machines en ook grote reinigingsmachines, stukgoed en andere producten die slechts weinig ruimte tussen laadvloer en machine hebben uitgerust. 

De wagen is conform de Duitse wetgeving met een Tachograph uitgerust en dagelijks in Nederland, Belgie en Duitsland onderweg. Dit alles met een geldige Eurovergunning en CMR Ladingsverzekering. 

hjr-machinery-logistics-nederweert

Ook voor koerier en spoedtransporten naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk kunnen wij een offerte maken.

Deze combinatie is ook voorzien van een geldige Eurovergunning, CMR Ladingsverzekering en zal vooral in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk onderweg zijn. 

Ons bedrijf richt zich vooral op de MKB en particulieren die via internet machines kopen en waar het transport meestal problemen opgeeft omdat grote transportbedrijven alleen contracten willen en de kleine man / ondernemer niet van belang is. 

Contact:
HJR Machinery Logistics
c/o HJR Retail Group B.V.
Pannenweg 209
6031 RK Nederweert 
Nederland
Tel. (+31) 040 - 7983074
Fax (+31) 040 - 7983111
Mobile: (+31) 06 10171357

E-Mail: info@machinery-logistics.eu 
Website: www.machinery-logistics.eu