Transport, Opslag, Service, Distributie van Machines van klein tot groot

HJR Logistics beschikt over een speciale bestelbus en aanhangwagen dieplader combinatie voor het vervoer van diepe en zware reinigingsmachines voor het vervoer in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk

hjr-maschinery-logistics-europe-7

Deze BE combinatie is volledig voor het transport van kleinere machines en ook grote reinigingsmachines, stukgoed en andere producten die slechts weinig ruimte tussen laadvloer en machine hebben uitgerust. 

De wagen is conform de Duitse wetgeving met een Tachograph uitgerust en dagelijks in Nederland, Belgie en Duitsland onderweg. Dit alles met een geldige Eurovergunning en CMR Ladingsverzekering. 

hjr-machinery-logistics-nederweert

Ook voor koerier en spoedtransporten naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk kunnen wij een offerte maken.

Voor het vervoer van Intern Transport Materieel, Heftrucks tot 25 ton beschikken wij over een goed logistiek Netwerk in Duitsland waar dagelijks 15 gesloten diepladers op de baan zijn.

Machines kunnen ook bij HJR Machinery Logistics opgeslagen, hydrauliekslangen controleert en hersteld worden.

April 2019 komt het nieuwe vlagschip van HJR Machinery Logistics een trekker met een speciale dieplader voorzien van wielkuipen voor lage machines, heftrucks, bouw- en landbouwmachines, breedte transport tot 320 cm en uitschuifbaar om 600 cm. 

k-ssbohrer-tieflader-mit-radmulden-hjr-machinery-logistics

Deze combinatie is ook voorzien van een geldige Eurovergunning, CMR Ladingsverzekering en zal vooral in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk onderweg zijn. 

Ons bedrijf richt zich vooral op de MKB en particulieren die via internet machines kopen en waar het transport meestal problemen opgeeft omdat grote transportbedrijven alleen contracten willen en de kleine man / ondernemer niet van belang is.