HJR Material Handling - Sales, Rental, Service

HJR Material Handling is een onderdeel van HJR Retail Group B.V. 

HJR Retail Group B.V. heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in de verkoop, Im- Export, Reparatie van Reinigingsmachines met name veegmachines, veegzuigmachines, schrobmachines, schrobzuigmachines.  

De ontwikkeling van speciale reinigingssystemen voor het openbaar vervoer samen met een Fabrikant in Europa is ook iets wat ons bedrijf aan het hart ligt. 

De betrokkenheid van onze directeur in de machinewereld met name heftrucks, material handling, port equipment sinds 1986, kennis van de markt in de Verenigde Staten, Midden Oosten en in Afrika zijn de redenen om met de handel en verhuur van heftrucks, Container Handlers, Reach Stackers, port equipment te starten.

Wij zijn geen grote speler in deze markt, maar streven wel door onze kleine selectie van machines
en het verhuur van XXL vorkheftrucks van 8 ton - 16 ton een aanlooppunt voor goede kwaliteit tegen betaalbare prijs te worden zoals wij het met onze reinigingsmachines in Europa al zijn. 

Just in time delivery - Eigen Dieplader - betaalbare Huur- en Transportkosten

Alle onze machines zijn in onze eigen werkplaats nagezien en hersteld worden. 

Bij de XXL heftrucks verhuren wij uitsluitend NIEUWE Kalmar DCG 160-12, 16 ton heftrucks met Triplexmast, Vorkenspreider, Sideshift, 5. en 6. ventiel voor aanbouwapparatuur, cabines met airco, joystick bediening enz. 

hjr-material-handling-by-hjr-retail-group-b-v-1

Onze actuele voorraad aan heftrucks, reachtrucks, container handling en port equipment vindt u via de onderstaande link op de foto 

Actuele voorraad HJR Matreial Handling

Bezoekadres, Werkplaats en Machinery Logistics

HJR Material Handling
c/o HJR Retail Group B.V.
Pannenweg 209
6031 RK Nederweert 
The Netherlands