Partner voor Productie, Logistiek, Warehouse, Handel en Retail


APRIL 2020 

De economie kent ups en downs maar de gruwelijke uitbraak van de Covid-19 (Corona) Pandemie heeft de wereld tot stilstand gebracht. De wereld economie ligt stil, het leven gaat voor ! Mensen krijgen een andere idee van het leven ! Nieuwe investeringen blijven de komende maanden / jaren tot een minimum beperkt of worden compleet stopgezet.

HJR Retail Group B.V. heeft als familiebedrijf al de beslissing tot duurzaam ondernemen gezet en een speciale Electrische heftrucks van 2 - 25 in het verhuur gezet.  Voor onderhouds- en montage werkzaamheden binnen of buiten op verhard terrein zijn enkele schaarhoogwerkers, knik telescoophoogwerkers, masthoogwerkers voor het verhuur gekocht worden. 

Sinds meer dan 20 jaar zijn wij voor veel bedrijven in Europa en andere delen van de wereld een betrouwbare partner als het om de verkoop en service van reinigingsmachines gaat. Met ingang van April 2020 heeft HJR Retail Group B.V. ook een selectie van nieuwe Tennant schrobzuigmachines en veegmachines in het verhuur.

Via deze website of onze Verhuursite van Heavyrent.nl kunnen per direct achterloop-, opzit schrobzuigmachine, opzit veegmachines, combinatie veeg- schrobzuigmachines per dag, week, maand of lange Termijn gehuurd worden. Zo kunnen bedrijven de machines huren en terug geven als het werk gedaan is. 
Hygiene was en is nu nog een belangrijker deel voor bedrijven en particulieren

hjr-retail-group-b-v-heavyrent-nl-tennant-rental-fleet-hjr-material-handling

Rent on Demand - Special Rentals

September 2019

Met de toename van de vraag naar zwaardere heftrucks heeft HJR Retail Group B.V. per direct 2 nieuwe Doosan Heftrucks B50X-7 in gebruik genomen. Deze machines zijn voor Breakbulk, Logistiek, Warehouse, Productie en voor Machineverhuizingen uitgerust met Triplexmast, vrije hef, lastenrek, sideshift en 4. ventiel voor aanbouwapparatuur, Non Marking Banden en extra zware Batterijen 80 V 930 Ah.

heavyrent-nl-doosan-b50x-7-1

Het transport van deze nieuwe machines is zoals altijd met onze eigen dieplader combinatie gedaan worden.

hjr-material-handling-b-v-logistics-2

Transport, Logistiek nodig ga naar HJR Machinery Logistics

21 augustus 2019

Levering nieuwste KALMAR DCG 160-12 voorzien van Triplexmast, Luxe Cabine met Airco en nog veel meer

Goede en betrouwbare machines hebben levertijd, maar het resultaat spreekt voor zich. 
HJR Retail Group B.V. heeft de nieuwste KALMAR DCG 160-12 voorzien van alle denkbare opties zoals Triplexmast, Ergocabine met Aircondition etc. voor de verhuur activiteiten van HJR Material Handling in ontvangst genomen.

HJR Material Handling - HJR Retail Group - heavyrent - heftruckverhuur-zware heftrucks 12 tot 45 ton

Laatste Container Handling voor onze Linde C 80/4 in Nederweert 
Deze Linde C 80 is verkocht en zal in 2 weken bij de nieuwe eigenaar in een eigen Terminal worden ingezetApril 2019

HJR Retail Group B.V. keert terug naar de sector Material Handling, Verkoop, Verhuur, Service 
van Heftrucks, Container Handlers, Reach Stackers en Port Equipment

De verkoop en service van gebruikte en gereviseerde reinigingsmachines met name Veegmachines en Schrobzuigmachines voor bedrijven is onze sterkste markt in Europa en er komen steeds meer aanvragen van onze klanten voor gebruikte Heftrucks t/m Container Handlers, Reach Stackers en Port Equipment

Door onze wereldwijde contacten kunnen wij veel aanbieden maar hebben ook het besluit genomen altijd een kleine voorraad van gebruikte machines te hebben die in onze eigen werkplaats zijn nagezien, hersteld en voor gebruik klaar gemaakt zijn om nog veel jaren hun werk te verrichten. 

Onze merken zijn vooral Linde, Hyster, Still, Clark, Jungheinrich, Yale, Combilift en natuurlijk Kalmar voor het zware werk in de industrie. 

clark-gex20s-2008-1817-hrs-1

Hierbij gaat HJR Material Handling ook op verhuur van korte tot lange termijn inspelen

Door de komst van onze eigen dieplader kunnen wij onze klanten ook sneller van dienst zijn als ze een geschikte machine gevonden hebben. 

Container heftrucks worden in nauwe samenwerking met de merkdealer op locatie in Europa afgebouwd en in Nederweert of bij de klant weer opgebouwd.  

Het vervoer is dan ook in eigen regie gedaan. Vergunningen, Zwaartransport Diepladers, Autokraan, enz. 

Maart 2019

Door de navraag naar grotere machines en internationale klanten die HJR Retail Group B.V. ook als leverancier voor heftrucks en intern transport materieel wensen,  wordt ons voertuigpark vanaf April 2019 met een speciale uitschuifbare dieplader voorzien van wielkuipen en 20 ton lier met lange opritten en een zware Renault T High trekker voor lange afstanden uitgebreid. 

Naast het eigen vervoer in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italie zal deze dieplader combinatie ook voor andere bedrijven rijden. Dit alles volgens de wetgeving met Europavergunning
Voor bovengenoemde landen is deze combinatie ook voorzien van alle nodige vergunningen voor uitzonderlijk vervoer met overbreedte, overlengte en hoogte.

hjr-machinery-logistics-nederweert-10

Het jaar 2018

Het jaar 2018 is voor ons  zeer snel voorbij gegaan. Omdat alles ook werkplaats, Transport en Logistiek in eigen beheer gedaan wordt is er geen tijd om deze rubriek altijd op de nieuwste stand te houden.

Onze nieuwe en ook in ons eigen werkplaats herstelde machines worden door heel Europa in enkele andere landen in de wereld verkocht. Een groot deel is in de rubriek VERKOCHT te vinden. 

Oktober 2017
HJR Retail Group B.V. introduceerd de Eerste 17 " Orbital Eenschijfmachine bestemd voor de markt in de Beneluxlanden met name Nederland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk. Anders dan de gewone Eenschijfmachines is een Orbital voor bijna alle doeleinden te gebruiken en kan voorzien worden van een afzuiginstalatie voor het schuren van houten vloeren. Voornamelijk wordt met een Microvezelpad gewerkt dat ook voor het reinigen van vloerbedekking, tapijt enz. gebruikt worden kan. Dit zonder veel reinigingsmiddel dus ideaal voor snel reinigen en geen lange droogtijd meer.Nieuws Bericht April 2017

HJR Retail Group B.V. gevestigd in Nederweert / Nederland heeft per direct de distributie, verkoop, onderhoud en service van de bekende Duitse Matras Reinigingsmachines van POTEMA in Nederland, Belgie en verschillende landen in Afrika overgenomen. In Nederland en Belgie zullen de POTEMA Matrassenreinigers ook door eigen personeel in Hotels, B & B, Verzorgingstehuizen, Instellingen en bij de particlieren ingezet worden.
Daarnaast worden de POTEMA machines ook tegen een betaalbare prijs aan de consument verkocht evenals onderdelen en de gebruiktsvriendelijke POTEMA MATRAS SPRAY met Orange geur.

Meer uitleg in de Button MATRASSENREINIGING

potema-matrassenreiniger


HJR Retail Group is exclusief importeur voor de duitse Schmees Kosmetik in Belgie, Luxemburg en Frankrijk.
De producten van Herbamedicus Herbal Cosmietics en de Baby Verzorgingsproducten van 4Your Baby, 4Your Baby MAMA, Colutti Kids en Kiddy Care worden vanuit Nederweert naar diverse landen verkocht.

Naast deze Retail activiteit is HJR Retail Group ook impoteur van Eurosteam Frankrijk

In de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland introduceerd HJR Retail Group B.V. nu de Eurosteam ES 5007 een wagen met een opbouw Sproei-Extraktiemachine met zeer sterke waterzuiger en een zuigvermogen van 30 m. Deze toestellen zijn sinds lange jaren in gebruik bij de franse spoorwegen SNCF en worden op verschillende locaties in Frankrijk voor de reiniging van de waggons ingezet.

Zie enkele fotos van het toestel in gebruik en het nieuwe demotoestel van HJR Retail Group B.V. in Nederweert
De ES 5007 is ook geschikt voor de reiniging van Trams, Autobussen, Feestzalen, Feesttenten b.v. Oktoberfest, Kermis, Catering, Theater, Concertzalen en veel meer. De unit staat buiten of in een gang en in de smalle gangen werkt het personeel met de zuiger, tapijtreiniger etc.
Werken met 2 mensen is mogelijk 1. opspuiten van het reinigingsmiddel   2. zuigen van het water of tapijtreinigen

Naast de ES 5007 beschikt HJR Retail Group B.V. ook over 3 modellen Multiservice Reinigers voor het reinigen van Sanitaire Ruimtes, Keukens, Sauna, Wellness Centers en Zwembaden, Recreatieparken, Campings, Tankstations, Events, Sanifair Ruimtes Snel Restaurants en Burgerketens etc.

group-photo-es-14-24-53-main

Keuze uit 3 Modellen: Multiservice ES 14 (14 liter), Multiservice ES 24 (24 liter) en Multiservice ES 53 (53 liter)
allemaal uitgerust met 230 V minischrobmachine ES 153 met toeboren.