Partner voor de Retail Industrie, Facility Management en Producenten in Europa en andere Landen

2019

Door de navraag naar grotere machines en internationale klanten die HJR Retail Group B.V. ook als leverancier voor heftrucks en intern transport materieel wensen,  wordt ons voertuigpark vanaf April 2019 met een speciale uitschuifbare dieplader voorzien van wielkuipen en 20 ton lier met lange opritten en een zware Renault T High trekker voor lange afstanden uitgebreid. 

Naast het eigen vervoer in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italie zal deze dieplader combinatie ook voor andere bedrijven rijden. Dit alles volgens de wetgeving met Europavergunning (die ook op de sneltransport Transporter Iveco Daily met speciale Aanhanger Dieplader is). Voor bovengenoemde landen is deze combinatie ook voorzien van alle nodige vergunningen voor uitzonderlijk vervoer met overbreedte, overlengte en hoogte.

kassbohrer-tieflader-mit-radmulden-seilwinde-maschinen-logistik-hjr-retail-group

Het jaar 2018

Het jaar 2018 is voor ons  zeer snel voorbij gegaan. Omdat alles ook werkplaats, Transport en Logistiek in eigen beheer gedaan wordt is er geen tijd om deze rubriek altijd op de nieuwste stand te houden.

Onze nieuwe en ook in ons eigen werkplaats herstelde machines worden door heel Europa in enkele andere landen in de wereld verkocht. Een groot deel is in de rubriek VERKOCHT te vinden. 

Oktober 2017
HJR Retail Group B.V. introduceerd de Eerste 17 " Orbital Eenschijfmachine bestemd voor de markt in de Beneluxlanden met name Nederland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk. Anders dan de gewone Eenschijfmachines is een Orbital voor bijna alle doeleinden te gebruiken en kan voorzien worden van een afzuiginstalatie voor het schuren van houten vloeren. Voornamelijk wordt met een Microvezelpad gewerkt dat ook voor het reinigen van vloerbedekking, tapijt enz. gebruikt worden kan. Dit zonder veel reinigingsmiddel dus ideaal voor snel reinigen en geen lange droogtijd meer.Nieuws Bericht April 2017

HJR Retail Group B.V. gevestigd in Nederweert / Nederland heeft per direct de distributie, verkoop, onderhoud en service van de bekende Duitse Matras Reinigingsmachines van POTEMA in Nederland, Belgie en verschillende landen in Afrika overgenomen. In Nederland en Belgie zullen de POTEMA Matrassenreinigers ook door eigen personeel in Hotels, B & B, Verzorgingstehuizen, Instellingen en bij de particlieren ingezet worden.
Daarnaast worden de POTEMA machines ook tegen een betaalbare prijs aan de consument verkocht evenals onderdelen en de gebruiktsvriendelijke POTEMA MATRAS SPRAY met Orange geur.

Meer uitleg in de Button MATRASSENREINIGING

potema-matrassenreiniger


HJR Retail Group is exclusief importeur voor de duitse Schmees Kosmetik in Belgie, Luxemburg en Frankrijk.
De producten van Herbamedicus Herbal Cosmietics en de Baby Verzorgingsproducten van 4Your Baby, 4Your Baby MAMA, Colutti Kids en Kiddy Care worden vanuit Nederweert naar diverse landen verkocht.

Naast deze Retail activiteit is HJR Retail Group ook impoteur van Eurosteam Frankrijk

In de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland introduceerd HJR Retail Group B.V. nu de Eurosteam ES 5007 een wagen met een opbouw Sproei-Extraktiemachine met zeer sterke waterzuiger en een zuigvermogen van 30 m. Deze toestellen zijn sinds lange jaren in gebruik bij de franse spoorwegen SNCF en worden op verschillende locaties in Frankrijk voor de reiniging van de waggons ingezet.

Zie enkele fotos van het toestel in gebruik en het nieuwe demotoestel van HJR Retail Group B.V. in Nederweert
De ES 5007 is ook geschikt voor de reiniging van Trams, Autobussen, Feestzalen, Feesttenten b.v. Oktoberfest, Kermis, Catering, Theater, Concertzalen en veel meer. De unit staat buiten of in een gang en in de smalle gangen werkt het personeel met de zuiger, tapijtreiniger etc.
Werken met 2 mensen is mogelijk 1. opspuiten van het reinigingsmiddel   2. zuigen van het water of tapijtreinigen

Naast de ES 5007 beschikt HJR Retail Group B.V. ook over 3 modellen Multiservice Reinigers voor het reinigen van Sanitaire Ruimtes, Keukens, Sauna, Wellness Centers en Zwembaden, Recreatieparken, Campings, Tankstations, Events, Sanifair Ruimtes Snel Restaurants en Burgerketens etc.

group-photo-es-14-24-53-main

Keuze uit 3 Modellen: Multiservice ES 14 (14 liter), Multiservice ES 24 (24 liter) en Multiservice ES 53 (53 liter)
allemaal uitgerust met 230 V minischrobmachine ES 153 met toeboren.