Webshop » Reinigingsmachines NIEUW » Schrobmachine Tennant T 12, 80 cm, Huur per dag, kan ook per week, maand of langer gehuurd worden

Schrobmachine Tennant T 12, 80 cm, Huur per dag, kan ook per week, maand of langer gehuurd worden

TENT12 Schrobmachine Tennant T 12, 80 cm, Huur per dag, kan ook per week, maand of langer gehuurd worden
TENT12 Schrobmachine Tennant T 12, 80 cm, Huur per dag, kan ook per week, maand of langer gehuurd wordenTENT12 Schrobmachine Tennant T 12, 80 cm, Huur per dag, kan ook per week, maand of langer gehuurd wordenTENT12 Schrobmachine Tennant T 12, 80 cm, Huur per dag, kan ook per week, maand of langer gehuurd wordenTENT12 Schrobmachine Tennant T 12, 80 cm, Huur per dag, kan ook per week, maand of langer gehuurd worden€ 21 950,00 exclusief BTW
€ 26 559,50 inclusief BTW

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht - Voorraad: 1

Te koop of Te huur aangeboden:  Compacte Opzit Schrobzuigmachine T 12 met een schrobbreedte van 80 cm. 


Hygiëne  op de werkvloer ook tijdens het werk is nu nog meer van belang dan het al was.   

Soms is het beter een schrob- of veegmachine te huren dan een nieuwe te leasen en een vast verbintenis voor enkele jaren aan te gaan.  

In deze harde tijd van de Covid-19 Pandemie en de slechte economie houden wij onze lage betaalbare huurprijs aan.  
 
AANDRIJFSYSTEEM Ervaar de kracht en wendbaarheid van een  robuuste maar compacte opzit-schrobzuigmachine 
 
ERVARING Houd de beheerskosten laag en geniet van een maximale bedrijfstijd, probleemloze werking, duurzame constructie en eenvoudig onderhoud 
 
BESCHEIDEN FORMAAT, GROTE KRACHT De innovatieve kenmerken en het krachtige vermogen zullen u helpen  de reinigingstijd te verminderen en de zwaarste klussen aan te kunnen. 
 
LAGE BEHEERSKOSTEN De duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatieve technologie  dragen bij tot lage beheerskosten en een verbeterde rentabiliteit. 
 
GEZONDHEID EN VEILIGHEID U biedt de bediener gemoedsrust en zorgt voor een gezonde, schone omgeving. 
 
EENVOUDIG TE BEDIENEN EN ONDERHOUDEN Ontworpen met het oog op eenvoudige bediening en onderhoud, maximaliseert  de T12 de bedrijfstijd en productiviteit. 
 
Geschikt voor het nat schrobben / afzuigen (stofvrij maken) van bedrijfsvloeren, kantoren, winkels, showroom, werkplaats, magazijn, Distributiecenter.  Ook geschikt voor het werken tussen machines. 
 
Werkbreedte: 800 mm 
Borstel/pad RPM : 325 rpm 
Machinegestuurde druk: 114 kg 
Inhoud oplosmiddeltank: 132 L 
Inhoud vuilwatertank: 166 L 
Batterijcapaciteit:  36 V – 240 AH 
Afmetingen van de machine  
Lengte: 1710 mm  
Breedte met dweilrubber: 990 mm 
Hoogte: 1420 mm 
Gewicht (netto) met batterij: 750 kg  

Lees de Handleiding van de Tennant T 12 om een zicht op de machine te krijgen. Onze reinigingsmachines zijn gekocht om ook door ongeschoold personeel bediend te worden.
 
HJR Retail Group B.V. / www. Heavyrent.nl verhuurd uitsluitend de nieuwste machines van Tennant met name achterloop- en opzit schrobzuigmachines, opzit veegzuigmachines, combinatie veeg- schrobzuigmachines,  Orbital schrobmachines met waterzuiger. 

Het werken met Tennant machines is eenvoudig, functioneel en geeft toonaangevende reinigingsresultaten binnen zoals buiten.  Een schone vloer werkt prettiger, is veiliger voor de zekerheid en is representatief. 

Alle prijzen zijn excl. (+)  BTW in Nederland 

Meer informatie en een geldige offerte is via E-Mail te verkrijgen. Bellen gaat via ons kantoor of via het mobielnummer (+31) 06-10171357 

HJR Retail Group B.V. 
for a clean environment 
Rental – Sales – Service  
Pannenweg 209 
6031 RK Nederweert 
Tel. (+31) 040 – 7983074 
Mobiel: (+31) 06 – 10171357 
E-Mail: sales@heavyrent.nl  
 
Onze nieuwe huurmachines zijn innovatief en vooral duurzaam, energieneutraal.