Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, Bj.2009, hersteld

Sweepmaster  B 1200 RH-10 Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, Bj.2009, hersteld
Sweepmaster  B 1200 RH-10 Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, Bj.2009, hersteldSweepmaster  B 1200 RH-10 Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, Bj.2009, hersteldSweepmaster  B 1200 RH-10 Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, Bj.2009, hersteldSweepmaster  B 1200 RH-10 Veegmachine Hako Sweepmaster B 1200 RH, Bj.2009, hersteld€ 0,00 exclusief BTW
€ 0,00 inclusief BTW

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht - Voorraad: 1

Aangeboden wordt een in zeer goede en volledig gereviseerde opzit veegzuigmachine Hako Jonas Sweepmaster B 1200 RH, bouwjaar 2009 met 2585 afgelezen werkuren.

Zoals te zien is, is dit toestel recent volledig hersteld worden. 

Deze Hako Sweepmaster B 1200 RH is de ideale machine voor het economisch en snel stofvrij vegen van parkeergarages, magazijnen, productiehallen als ook buiten- terreinen. 

De veegmachine heeft een veegbreedte van 115 cm incl. 1 zijborstel. De theoretische veegprestatie van deze uitvoering is 9.200 m2/uur. 

De veegunit is voorzien van een nieuwe  hoofdborstel, nieuwe zijborstel, nieuwe rubberen afstrijkers. 

De vuilvergaarbak heeft een inhoud van  130 L en wordt d.m.v. de hydraulische hooglosser  tot een hoogte van 142 cm gelost.  Dus ledigen in een vuilcontainer is geen probleem. 

In het achterste gedeelte is een nieuwe stoffilter met een oppervlakte van 5 m2 ingebouwd. Deze wordt d.m.v. de elektrische filterschudder schoon gemaakt.  

De 24 V batterij aandrijving is voorzien van een sterke Tractie Batterij 24 V 420 AH in een grote Batterijbak. Om het onderhoud ook bij deze natte batterij te doen zijn de cellen voorzien van een automatisch Aquamatic vulsysteem.

De nieuwe bijbehorende jerrycan met slang en snelkoppeling wordt door ons direct meegeleverd.  De passende batterijlader is natuurlijk ook bij de machine. 

Omwille van de betrouwbaarheid van de batterij is deze in onze eigen werkplaats aan de speciale batterijladers met diagnose rapporten volledig getest worden. De testrapporten zijn aanwezig.   

Verder is op de foto’s de staat van de machine te zien en u bent van harte uitgenodigd om ons een bezoek te brengen om de machine te proberen. 

Een persoonlijk bezoek zegt meer dan veel foto´s en woorden.   Wij hebben ook de passende Schrobzuigmachine van Hako, Gansow, Nilfisk, Budget Clean, KlinMak, Eurosteam etc. op voorraad.    
HJR Retail Group BV heeft een Cash & Carry Cleanstore in Nederweert waar altijd een ruim aanbod aan jonge gebruikte reinigingsmachines, Taski, Hako, Cleanfix, Fimap, Karcher, Tennant, Nifisk etc. ook gebruikte stofzuigers, mopwagens, reinigingswagens, reinigingsmiddelen, consumentengoederen te vinden is.

Bekijk onze andere advertenties met nieuwe en gebruikte machines.

HJR Retail Group B.V.
for a clean environment
Pannenweg 209
6031 RK Nederweert
Nederland

Onze prijzen zijn excl. BTW !

Via ons mobiel nummer kunt u ook in het weekend bij ons terecht.

Wij leveren ook nieuwe borstels, padhouders, zuigrubbers, zuigmotoren, onderdelen etc. direct af fabriek in Duitsland. Onze merken zijn Stolzenberg, Hako, Karcher, Nilfisk, Alto, Tennant, Cleanfix, Klinmak, Budget Clean, Eurosteam, Columbus, Gansow, IPC, Dibo, RCM, Dulevo, Eureka enz.