Veegmachine Hako Sweepmaster D 1500 RH, Diesel, gereviseerd

Sweepmaster 1500D-3 Veegmachine Hako Sweepmaster D 1500 RH, Diesel, gereviseerd
Sweepmaster 1500D-3 Veegmachine Hako Sweepmaster D 1500 RH, Diesel, gereviseerdSweepmaster 1500D-3 Veegmachine Hako Sweepmaster D 1500 RH, Diesel, gereviseerdSweepmaster 1500D-3 Veegmachine Hako Sweepmaster D 1500 RH, Diesel, gereviseerdSweepmaster 1500D-3 Veegmachine Hako Sweepmaster D 1500 RH, Diesel, gereviseerd€ 0,00 exclusief BTW
€ 0,00 inclusief BTW

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht - Voorraad: 1

Aangeboden wordt een in goede en herstelde opzit veegzuigmachine Hako Jonas Sweepmaster D 1500 RH met 1930 afgelezen werkuren.

Deze goed werkende opzit veegzuigmachine van Hako is bouwjaar 2012 en wordt aangedreven door een krachtige 3 cyl. Kubota Diesel motor met een vermogen van 14 kW

Deze Hako Sweepmaster D 1500 RH is de ideale machine voor het economisch en snel stofvrij vegen van parkeergarages, magazijnen, productiehallen, landbouwbedrijven als ook buiten- terreinen. 

De veegmachine heeft een veegbreedte van 127 cm incl. 1 zijborstel. De theoretische veegprestatie van deze uitvoering is 12960 m2/uur. 

De veegunit is voorzien van een nieuwe  hoofdborstel, nieuwe zijborstel, beurt met nieuwe motorolie, hydrauliekolie, nieuwe comfort chauffeursstoel, enz.

De vuilvergaarbak heeft een inhoud van  250 L en wordt d.m.v. de hydraulische hooglosser  tot een hoogte van 152 cm gelost.  Dus ledigen in een vuilcontainer is geen probleem. 

In het achterste gedeelte is een stoffilter met een oppervlakte van 7,5 m2 ingebouwd. Deze wordt d.m.v. de elektrische filterschudder schoon gemaakt.  

Het toestel is in onze eigen werkplaats volledig met originele Hako onderdelen hersteld worden.
Beschadigde onderdelen zijn hersteld of direct door nieuwe originele Hako onderdelen vervangen worden.

Een korte overzicht van de belangrijkste dingen:
  • nieuwe inspectie beurt van de motor, nieuwe olie
  • Luchtfilter en voorfilter nieuw
  • Hydraulische olie nieuw
  • Hydrauliek slangen nazien en deels vernieuwd
  • hoofd veegborstelwals, nieuw
  • zijborstel, nieuw
  • afstrijkrubbers controle
  • nieuwe metalen zijbekleding rechts beneden
Verder is op de foto’s de staat van de machine te zien en u bent van harte uitgenodigd om ons een bezoek te brengen om de machine te proberen. 

Een persoonlijk bezoek zegt meer dan veel foto´s.  

Wij hebben ook de passende Schrobzuigmachine van Hako, Gansow, Nilfisk, Budget Clean, KlinMak, Eurosteam etc. op voorraad.    

Wij hebben ook nog enkele zwaardere Hako en Tennant Combinatie Veeg- Schrobzuigmachines in de revisie. Deze toestellen zijn bouwjaar 2013, Diesel of LPG

HJR Retail Group BV heeft een Cash & Carry Cleanstore in Nederweert waar altijd een ruim aanbod aan jonge gebruikte reinigingsmachines, Taski, Hako, Cleanfix, Fimap, Karcher, Tennant, Nifisk etc. ook gebruikte stofzuigers, mopwagens, reinigingswagens, reinigingsmiddelen, consumentengoederen te vinden is.

Onze prijzen zijn excl. BTW ! 
 
Voor meer informatie mailen of bellen via ons mobiel Nummer (+31) 06 10171357 ook in het weekend bereikbaar.   
 
Verkoop in Belgie via ons kantoor in B-3640 Kinrooi. GSM Belgie (+32) 0470087927 vaker proberen omdat wij ook service en onderhoud in Belgie doen.  

HJR Retail Group B.V.
for a clean environment
Pannenweg 209
6031 RK Nederweert
Nederland

Bekijk onze andere advertenties met nieuwe en gebruikte machines.


Wij leveren ook nieuwe borstels, padhouders, zuigrubbers, zuigmotoren, onderdelen etc. direct af fabriek in Duitsland. Onze merken zijn Stolzenberg, Hako, Karcher, Nilfisk, Alto, Tennant, Cleanfix, Klinmak, Budget Clean, Eurosteam, Columbus, Gansow, IPC, Dibo, RCM, Dulevo, Eureka enz.